Er du kattegal?

Ofte går det en spøk rundt om at damer som er eldre blir kattegale. Når barna flytter ut og du er helt alene uten en ektemann, så blir det fort ensomt. Da holder det ikke å gå ut med venninner og skravle litt en lørdagskveld. Du trenger nærhet og kos hele uken. Det er noe mange eldre damer finner i sine katter. Disse hopper opp på fanget, koser med deg uten stopp, og er generelt sett en ganske så god partner å ha. Selv er de gode for din mentale helse!

Kattenes historie er en spennende en, og selv om du sikkert har hørt det mange ganger, så skulle en jo egentlig ikke tro at de stammer fra tigere og leoparder. Kattedyrene er noen spesielle skapninger, men vi elsker hvordan de ser ut. Selv om de enkelte ganger kan være irriterende, så er vi også ganske så forelsket i hvordan de oppfører seg. Kanskje har katten din spyttet opp en hårball uten like? Eller brakt med en død mus inn i hjemmet? Husk på at hvert fall sistnevnte kun er et tegn på kjærlighet!

Vi er en gjeng kattegale personer som elsker å dele våre anbefalinger, råd og ikke minst opplevelser. Dersom du har en katt eller ønsker deg en inderlig, så er dette siden for deg. Selv om siden kanskje er mest fokusert mot kattegale damer, så er den på ingen måte eksklusiv for disse. Den er heller en god ressurs for alle som liker katt, og enten ønsker å lære mer eller dele erfaringer en har hatt. Følg med på siden for spennende historier, hete temaer og ikke minst råd som kan gjøre ditt liv som katteeier enklere. Dette er rett og slett en komplett side for deg som elsker katter og søker lesestoff som kan møte dine behov!