Hvorfor skal jeg velge å ha en katt?

Når man skal skaffe seg kjæledyr er det flere grunner til å velge katt. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvorfor dette er noe du bør gjøre.

De tar vare på seg selv

Katter er sjefete og de liker å ta vare på seg selv. De lever sitt eget liv, samtidig som de blir en stor del av ditt. Katter vet hva de vil og de liker å oppholde seg rundt mennesker. De fleste katter er også veldig kosete.

Det er godt selskap

Hvis man bor alene kan det å skaffe seg en katt være veldig koselig. De er godt selskap og de er der for deg når du trenger det. Det kan også være en god idé å skaffe seg katt hvis ungene dine vil ha kjæledyr. Dette fordi når du ser på katter vs hunder vil du fort legge merke til at katter trenger utrolig mye mindre vedlikehold, mens hunder må oppdrags, gås tur med og ha veldig mye selskap greier kattene veldig mye av dette selv.

Det å få en katt vil absolutt endre hverdagen din, men til noe positivt.

Vi anbefaler jo selvsagt at du bare skaffer deg en katt om det er noe du er klar for og virkelig ønsker deg. Det er altfor mange katter der ute som ikke blir tatt vare på, så det er viktig at du gjør det som kreves av deg.

Katter bringer mye glede

Det er veldig mange som har utrolig gode barndomsminner med det å ha katt. Det er bare noe ekstra spesielt med det. Man knytter seg fort til dyr, da spesielt når man er ung. Derfor er det en opplevelse man absolutt burde prøve seg på. Du skal se at du blir så glad i katten at du ikke kan se for deg et liv uten katt noen gang igjen!